06 81500981       info@beautysalonloran.nl

Extenso Skincare

Is de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging.

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Voor de producten van extenso gebruiken ze geen overbodige geur- en kleurstoffen, geen overbodige parabene en minerale ingrediënten. Ook zijn de producten dierproevrij en hebben ze een milieuvriendelijke verpakking.

Wat is de beste manier om goed voor je huid te zorgen?

Voordat verzorgende producten aangebracht worden, is het van belang dat de huid wordt ontdaan van vuildeeltjes, transpiratie en make-up. Reinig daarom de huid zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, alleen dan bereiken de verzorgende producten het gewenste effect en kunnen voedende, hydraterende en beschermende werkstoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan diverse factoren die de huidfuncties verstoren. Beschermen, verzorgen en herstellen is daarom van essentieel belang. Extenso Skincare crèmes bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huid zowel ‘s nachts als overdag beschermt en verzorgt. Alle crèmes zijn voorzien van UV-filters (SPF 6) die vroegtijdige veroudering van de huid door zonlicht tegengaan.

CONTACT

Beautysalon Loran
Liesberg 35
5712 JM Someren

06 81500981
  info@beautysalonloran.nl

OPENINGSTIJDEN

Om mijn klanten de optimale rust en aandacht te kunnen bieden is mijn salon alleen geopend op afspraak.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel of stuur gerust een berichtje!

VERHINDERING

Gelieve wil ik u vragen om bij verhindering, dit 24 uur voorafgaande van uw afspraak te melden aan mij.

Indien dit niet van toepassing is ben ik genoodzaakt om het gehele bedrag of een deel hiervan alsnog in rekening te brengen.