06 81500981       info@beautysalonloran.nl

Extenso Skincare

Is de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging.

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Voor de producten van extenso gebruiken ze geen overbodige geur- en kleurstoffen, geen overbodige parabene en minerale ingrediënten. Ook zijn de producten dierproevrij en hebben ze een milieuvriendelijke verpakking.

Wat is de beste manier om goed voor je huid te zorgen?

Voordat verzorgende producten aangebracht worden, is het van belang dat de huid wordt ontdaan van vuildeeltjes, transpiratie en make-up. Reinig daarom de huid zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, alleen dan bereiken de verzorgende producten het gewenste effect en kunnen voedende, hydraterende en beschermende werkstoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan diverse factoren die de huidfuncties verstoren. Beschermen, verzorgen en herstellen is daarom van essentieel belang. Extenso Skincare crèmes bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huid zowel ‘s nachts als overdag beschermt en verzorgt. Alle crèmes zijn voorzien van UV-filters (SPF 6) die vroegtijdige veroudering van de huid door zonlicht tegengaan.